O podjetju

ProPlus je inženirsko podjetje, ki je z vami od zastavitve projekta do predaje objekta v uporabo. Odlično poznamo srednje- in južnoevropski prostor (Slovenija, Avstrija, Italija, Madžarska, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora), zato smo prava izbira, če iščete zanesljivega poslovnega partnerja za pripravo in izvedbo investicij v tem prostoru.

Kaj počnemo?

Nudimo celostne inženiring storitve javnim, zasebnim in javno-zasebnim investitorjem. Suvereni smo na področjih zastavitve projektov, razpisnih postopkih, podaji projektnih rešitev, izdelavi investicijske dokumentacije, revizij, recenzij, gradbenega nadzora, pri spremljanju učinkov investicij in pri izdelavi energetskih izkaznic. Več o področju delovanja in storitvah podjetja.

Ekipa

ProPlus zaposluje 15 ljudi s širokim naborom veščin in znanj. Pozornost posvečamo delu z mladimi, saj najboljše med njimi s štipendijami pridobivamo že med študijem, nato pa jih pod mentorstvom izkušenih sodelavcev uvajamo v delo. Trajno sodelujemo z 20 partnerskimi podjetji.  Več o ekipi ProPlus.

Skrbimo za naše stranke

Zadovoljstvo naročnikov je vedno na prvem mestu. Naše storitve niso le strokovne, kakovostne in inovativne; potrudimo se tudi, da je komunikacija z naročniki razumljiva, prijazna in dvosmerna. Prisluhnemo željam in potrebam naročnika ter poskrbimo, da le-ti razumejo rešitve naše inženiring ekipe.

Sodelujemo z lokalnim okoljem

V lokalnem okolju smo poleg strokovne odličnosti poznani po tem, da lovimo kratke izvedbene roke in rešujemo problem tudi tam in takrat, kjer in ko drugi obupajo. Preberite, kako sodelovanje ocenjujejo naši naročniki.

Trajnostni razvoj

Zagovarjamo principe trajnostne in nizkoenergetske gradnje. Že v fazi priprave projektov posvečamo posebno pozornost tudi področju gradbene fizike (toplota, akustika, vlaga), ki jo mnogi tekmeci zanemarjajo zaradi pomanjkanja specifičnih kadrov.

Certifikati kakovosti

Do svojega dela smo kritični, zato izvajamo notranji nadzor. ProPlus se lahko pohvali s certifikatom kakovosti ISO 9001:2008. Pridobili smo še certifikat Excellent SME, ki ga izdaja Gospodarska zbornica Slovenije. Podjetje v svoji dejavnosti spada med 3 % najboljših pravnih subjektov v Sloveniji. Društvo gradbenih inženirjev in tehnikov nas je nagradilo s priznanjem za prispevek k razvoju gradbeništva.

Dosegamo zavidljive rezultate

V zadnjih 15 letih smo sodelovali v projektih, ki presegajo skupno investicijsko vrednost 3 milijard evrov. Z našim delom je bilo zadovoljnih več kot tristo investitorjev, za katere smo izvedli preko tisoč projektov. Več o naših projektih in referencah.